28 oktober 2017
13:00

IFK Mullsjö

Referat: IFK Hammarö - IFK Mullsjö

Vi börjar från start med ett riktigt taggat försvar där vi smäller högt och gör det svår för Mullsjö att komma till bra lägen. Tyvärr så börjar vi tungt framåt och bränner massor av bra lägen. 1-1 efter 8 min blev plötsligt 7-1 efter 16 minuter när Clara och Nina kom in med en sällan skådad energi och vilja. Fullt ös var det som gällde och det gav utdelning. 9-2 i paus efter ett grymt försvars och målvaktsarbete.

Tyvärr så startar vi inte andra alls lika bra och blir lite grunda i försvar men framförallt så har vi väldigt svårt att få dit bollen. Första 2 minuterna har vi 4 frilägen som vi bränner.
Vid 20 min i andra tar vi time-out oich får reda på att det står 6-6 i halvlek... varpå vi vaknar till och gör 4-1 sista 5 min. En svårspelad match där Clara och Nina gör ett grymt jobb, Zlatan gjorde det riktigt bra som vikarie på kanten, Lisa skaffade sig ovänner i försvar och Elinas premiär var en succé! Grymt jobb bakåt och en fixad straff framåt.
Med det försvar vi hade i första halvlek är vi svårtstoppade och Mattis får glänsa som hon brukar :)
Dagens hemmaäpple till Nina som visade otrolig vilja men framörallt mycket peppning och tagg på bänken då hon varit sjuk hela veckan och fick sparsamt med speltid.